b001239: Decorontwerp "In den houten lepel", 1986 - Mahieu, Vera
"Maquette van het decor In den houten lepel, 1986. Ontwerp van Vera Mahieu, afdeling decor en kostuumontwerp onder leiding van Etienne Hublau, Koninklijke Academie Oudenaarde. Auteur: Romain Deconinck, regie: Robert Bracke. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"