af015353: Wallonië leeft - Alsteens, Gerard; Vanlangendonck, Nellle; Drukkerskollektief De Wrikker; Oxfam-Wereldwinkel; Elcker-Ik; Dreezen, Jan (1987)
"Affiche van Gerard Alsteens (GAL) en Nellle Vanlangendonck uitgegeven in 1987 voor het festival 'Wallonië leeft' in Lichtaart. Afbeelding: een hand die een cocktail zit te drinken in een strandstoel met parasol bovenop de wereldbol. Tekst: WALLONIE leeft. VOLKSKAMP van 5 tot 8 juni '87 LICHTAART Hoge Rielen met o.m. Queen Mary and the Rythm Aces, Y. Dewasseige, P. Galand, Infomarkt, Kinderkamp, F.Perin, Sportprogramma, L. Tobback, O. Deleuze, Volkskamp-Coktails (sic), Stellla (sic). Organisatie, folder en inlichtingen: oxfam•WERELDWINKELS v.z.w. Nieuwland 35, 9000 Gent, 091-23.01.61; ELCKER-IK Breughelstraat 31-33, 2018 Antwerpen. 03-218.65.60. DRUKKERSKOLLEKTIEF DE WRIKKER. verantw. uitgever: Oxfam-Wereldwinkels vzw, p/a, Jan Dreezen, Nieuwland 35-37, 9000 GENT — 091/23.01.61. vormgeving: nellle. vrij van zegel, art. 198 p. 7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"