Eeuwfeest der Fransche Revolutie. Inneming der Parijzer Bastille 1789-1889 (Gent: Stautemas, 1889)
"Bijzonder nummer van dagblad Vooruit ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van de Franse revolutie."