af017086: Plan. Door het Plan worden de woekerwinsten der trusten en privaat-monopolies van bank, grondstoffen, gas en electriciteit afgeschaft - Samenwerkende drukkerij Lucifer; BWP; Syndikale Kommissie van België
"Affiche uitgegeven in 1936 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) en de Syndikale Kommisie van België (SKB) voor de parlementsverkiezingen. Tekst: PLAN. DOOR HET PLAN worden de WOEKERWINSTEN der trusten en privaat-monopolies van bank, grondstoffen, gas en electriciteit AFGESCHAFT. DOOR HET PLAN wordt het samenheulen van politiek en financie VERIJDELD. 33629. - Sam. drukkerij LUCIFER (bestuurder: S. Vanden Bosch), Kapellemarkt, 8, Brussel. Vrij van zegel - Wetgevende Verkiezingen 1936 - Nr 11. S.K.B. - B.W.P. - Propaganda-Centrale. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"