fo026644: Sp-propaganda Gent 1987 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van Luc Van den Bossche in een lokaal. Op de tafel liggen enkele verkiezingsaffiches met als opschrift Sp 7 Rosy Geirlandt Gent 1987. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"