hs000123: Die Nacht, houtsnede nr. 24/37 - Masereel, Frans (Die Nacht, 1955)
"Houtsnede nr. 24 uit een reeks van 37, getiteld Die Nacht. Zie ook: hb000123Zie ook: hb000213 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"