Internationalisme : orgaan van de Internationale Kommunistische Stroming in België (Brussel: Internationale Kommunistische Stroming)
"Eerste nr.: okt 1975 Periodiciteit: (1975) tweemaandelijks / (mei 1977) maandelijks"