af012411: 1 mai. Rassemblement des progressistes - Promocoop; Drukkerij Excelsior; Action Commune Socialiste; Ramaekers, Roger
"Zie ook: af000093 Affiche uitgegeven in 1972 door de Action Commune Socialiste voor de Dag van de Arbeid. Tekst: 1 mai. Rassemblement des progressistes. Action Commune Socialiste. Editeur responsable R. Ramaekers, Rue Haute 28 - 1000 Bruxelles - Impr. Excelsior."