Met werk meer mams ? Onderdrukking van vrouwen. Onderwaardering van haar arbeid. Groeiende armoede van vrouwen - Elling, Agnes; de Jong, Henny (Utrecht: Commissie Oriënteringsdagen, 1992)
"Agnès Elling, Henny de Jong"