fo033772: Turkse arbeidsmigranten - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van een Turkse mama met haar tweeling in hun keuken, ze kwamen als arbeidsmigranten naar Gent, rond 1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"