af016250: Staatssecretaris Jan Peeters nodigt u uit voor een informatiedag over "De pensioenen" - SP-afdeling Nijlen; Sels, Ritta
"Affiche uitgegeven in 1996 door de Socialistische Partij (SP) Nijlen voor een informatiedag over de pensioenen. Afbeelding: twee senioren zittend op een bank. Tekst: Staatssecretaris Jan PEETERS nodigt U uit voor een INFORMATIEDAG over DE PENSIOENEN op zaterdag 27 april 1996 om 10.00 uur in de Napoleonhoeve, Hoeveweg 18 te Nijlen. Al uw vragen worden beantwoord! Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis! Ver. Uitg.: R. Sels - Nieuwstraat 83 - 2560 Nijlen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"