Een ethiek van het verbond : Alex Scheirs schrijft proefschrift over de institutionalisering van homotweerelaties - Borghs, Paul (Uitkomst : het homo-informatieblad van Vlaanderen)
"Paul Borghs Fonds Suzan Daniel (FSD)"