fo030922: Dagelijks leven in Vlaanderen; Jongeren, Jeugd, Vrije tijd - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van een aantal jongeren op hun fietsen en brommers tijdens de kermis aan de Dampoort in Gent. 1959. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"