fo010325: Bestuur N.S. afdeling Gent
"Zwart-witfoto van het bestuur van N.S. (N.J.?) afdeling Gent. Groepsfoto met o.a. Dolf Breuseghem, F. Van Mol, J. Casier, J. Lamarcq, B. Van Geyt, H. Keelmoes (en De Mugge.), jaren 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"