fo001042: Dagblad Vooruit - Visie
"Zwart-witfoto van een man met een vogelkooi gefilmd door Jo de Haas. Setfoto film dagblad Vooruit : Gent : 1933 : o.a.: Jo de Haas, Paul-Gustave Van Hecke, Amedé De Keuleneir. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"