Matigheid of geheelonthouding - De Boussu, Em. (Antwerpen: De Stroom, 1928)
"Vertaling van een oorspronkelijk in 1908 door het Comité de publication de l'union des femmes belges contre l'alcoolisme uitgegeven brochure ; S/91/101"