Statuten en huishoudelijk reglement der Sociaal-Democratische Arbeiderspartij in Nederland 1934 : verkiezingsprogram 1933 : het strijdprogram 1925 : het gemeenteprogram 1927 der SDAP : het crisisprogram raadsverkiezingen 1935 : het koloniaal program 1930 (Amsterdam: SDAP, 1934)
"Bibliotheek E. Anseele"