fo008266: Vrijwilligers vertrekken naar het Oostfront - De Clercq, Paul
"Zwart-witfoto van vrijwilligers die vanuit Gent naar het Oostfront vertrekken, 6 augustus 1941. Tweede Wereldoorlog. Opschrift achteraan: Vertrek van het Vlaamsche vrijwilligers legioen uit Gent naar Rusland. Een laatste groet aan de vertrekkende. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"