af000388: Feestavond van Spaansche kunst met de medewerking van het orkest La Cobla de Barcelona - SM Volksdrukkerij; Matteottifonds; BWP-afdeling Gent
"Affiche uitgegeven in 1937 door het Matteottifonds en de Belgische Werkliedenpartij (BWP) Gent voor solidariteit met de kinderen tijdens de Spaanse Burgeroorlog. Tekst: Matteottifonds, B.W.P.-Gent. Feestavond van Spaansche kunst met de medewerking van het Orkest La Cobla de Barcelona. Emili Vendrell, tenor en Joan Magrinya, danser. Zij spelen voor de Spaansche kinderen. Zaterdag 13 Maart 1937 te 8u. in Cinema Vooruit Gent. Plaatsen aan 5, 3 en 2 frank. Kaarten in Ons Huis - de boekhandel De Vlam en aan het lokatiebureau van Cinema Vooruit. Sam. Maat. Volksdrukkerij. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"