fo034528: Vredesbeweging - Arbeidersfotografen
"Zwart-witfoto van een vredesactie tegen het plaatsen van cruiseraketten. De betogers zijn op weg naar het huis van minister Vreven te Sint-Truiden, 23 april 1984. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"