fo003142: Verkiezingen 1936
"Zwart-witfoto van de propagandawagen voor de verkiezingsstrijd in mei 1936. Bestelauto met verkiezingsaffiches en luidsprekers, uiterst rechts Cyriel Blieck. Opschrift onderaan: De propagandawagen met luidspreker door de Arr. Federatie gebezigd gedurende de kiesstrijd van Mei 1936. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"