fo034797: BBL
"Kleurfoto genomen tijdens een fietsmanifestatie : vermoedelijk tijdens Antwerpen fietsstad, jaren 1990. Een fietser met bakfiets : Wij blijven fietsen... met fietstassen van de Vlaamse Vrije Democraten. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"