fo018215: Hendrik de Man en Just Havelaar
"Zwart-witfoto van Hendrik de Man en Just Havelaar in gesprek n.a.v. een conferentie op Paasheuvel in Vierhouten (Nederland) van 6 tot 13 augustus 1927. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"