fo010623: Wisselbeker dagblad Vooruit - Roghes; Hespel, Roger
"Zwart-witfoto genomen tijdens de uitreiking van de wisselbeker dagblad Vooruit (perscongres), 30 januari 1956. Groepsfoto met o.a. August De Block, Emile Vergeylen, Edward Anseele jr.. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"