fo003005: 10 jaar Samenwerkster (1961)
"Zwart-witfoto van het evenement naar aanleiding van 10 jaar Samenwerkster, 1951-1961. Zicht op het podium met o.a. spreker Georges Nachez en Emiel Vergeylen. Opschrift op bord: 1951-1961 10 jaar samenwerkster 10 jaar dienen, verdedigen en propageren van coöperatie en socialisme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"