Armoede en ongelijkheid in postcommunistisch Rusland : een evaluatie van acht jaar transitie en haar weerslag op de verkiezingen - Verdoodt, Ellen (Leuven, 2000)
"Ellen Verdoodt BMLIKThesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Politieke Wetenschappen. Fotocopie."