fo026472: Actie werklozenwerking ABVV, Brussel 1985 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van een deelnemer aan de actie van de werklozenwerking. Hij heeft een groot bord in de hand met opschrift Stop Jeugdwerkloosheid ABVV Jongeren Brussel, oktober 1985. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"