te000205: Voorstudie van een vrouw met wastobbe - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Tekening, afbeelding een vrouw in die naar boven kijkt, gehurkt naast een wastobbe. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"