txt000614: ABVV, Social profit actiefront
"Rood T-shirt met korte mouwen en ronde halsuitsnijding met op de voorzijde de tekst: 'Minder werken, meer personeel / Gelijk werk, gelijk loon / Ziek = vervangen / 50 jaar : uitbollen / Social profit : geen winstbejag / ABVV', op de achterzijde: 'Social profit actiefront'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"