af005294: Morgen... misschien de dienstplicht. Informeer je liever vandaag nog. Kom naar de SOLAC-info bijeenkomst - Solac; Cauwenberghs, Jan
"Affiche uitgegeven in 1988 door de Soldatenactie (Solac) voor de rechten van dienstplichtigen in leger- of burgerdienst. Tekst: Morgen... misschien de dienstplicht. Informeer je liever vandaag nog. Kom naar de SOLAC-info bijeenkomst. SOLAC vzw, jeugddienst voor dienstplichtigen in leger- of burgerdienst. V.u.: Jan Cauwenberghs - Hoogstraat 42 - 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"