fo034231: Het Pand, Gent
"Zwart-witfoto van een informatiebord van de Actiegroep Groene Vallei, hiermee werden de Pandbewoners op de hoogte gehouden van andere acties. Gent, 1979-1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"