vl000410: Fédération Générale du Travail de Belgique
"Vlag van de Fédération du travail de Belgique Centrale de la Pierre Martelange. Het opschrift staat centraal op een rood veld. Goudkleurige franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"