fo030779: Vladimir Ashkenazy; Muziek, Dirigenten; Festival van Vlaanderen - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van de Russische dirigent Vladimir Ashkenazy tijdens een repetitie met orkest in de opera van Gent. 1982. Vladimir Ashkenazy bestudeert de partituren. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"