fo001569: Spaanse republiek, Louis de Brouckère
"Zwart-witfoto van een toespraak van Louis de Brouckère tijdens een meeting ten voordele van de Spaanse republikeinen. Brussel, Volkshuis:19 maart 1938: o.a. Louis de Brouckère en Emile Vandervelde (rechts). Spaanse burgeroorlog. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"