Karen en Sharon : zeker geen Amerikaanse exclusiviteit ! [lesbisch voogdijrecht] - De Caluwé, Rita (Homo- en lesbiennekrant : maandblad voor mannen en vrouwen)
"Rita De Caluwé Fonds Suzan Daniel (FSD)"