af002890: Frank Beke - SP (1982)
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Socialistische Partij (SP) voor de gemeenteraadsverkiezingen in Gent. Afbeelding: zwart-witfoto van Frank Beke. Tekst: Frank BEKE 13e plaats SP. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"