mb000275: Getuigenissen Deurne - Vander Wildt, Rob; Huyskens, Fons; Vanden Bergh, Louis; Van de Wiele, Karen (Help, ik woon in een monument : vijf volkswijken in Deurne in beeld)
"Interview met Fons Huyskens, Louis Vanden Berghe en Karen Van de Wiele. Het interview werd afgenomen in het kader van het project getiteld Ik woon in een monument."