aft006312: Jong Socialisten Geraardsbergen organiseren n.a.v. 150 dagen wachttijd een meeting rond jeugdwerkloosheid & werkloosheidsreglementering - 't Uilekot; Jongsocialisten (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Jongsocialisten (JS) van Geraardsbergen voor een meeting over werkloosheid. Tekst: JONG SOCIALISTEN GERAARDSBERGEN ORGANISEREN N.A.V. 150 DAGEN WACHTTIJD EEN MEETING ROND JEUGDWERKLOOSHEID & WERKLOOSHEIDSREGLEMENTERING. SPREKERS: M. V/D/ POELE (RVA), E. DE MEESTER (J.S.). DONDERDAG 31 JANUARI. AANVANG 19.30 UUR. VOLKSHUIS MARKT GERAARDSBERGEN. ZEEFDRUK T'UILEKOT HERZELE."