598.282: Knipsel met karikatuur van Hendrik de Man als minister van Financiën, in "La Libre Belgique" - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.B: Documentair nalatenschap van Gust De Muynck over Hendrik de Man; Level of description: File"