fo025717: Het Koperen schip
"Collection: Portret van Romain Deconinck als Ir. Dir. Peeters; Zwart-witfoto van Romain Deconinck in zijn rol als Directeur Peeters in Het koperen schip. Dit was een BRT-productie onder de regie van P. Simons, voor het eerst uitgezonden in 1981. Het scenario van de film was naar een boek van Libera Carlier. Series: Portret van Romain Deconinck als Ir. Dir. Peeters; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"