af004289: Pensioenen en pre-pensioenen. Info-avonden door Frank Vandenbroucke, volksvertegenwoordiger; Roger Brugmans - Het Vitalisme; SP-kanton Diest; Steenhaut, Wouter
"Affiche van Het Vitalisme uitgegeven in 1987 door SP-kanton Diest voor infoavonden over pensioenen en prepensioenen. Tekst: Pensioenen en pre-pensioenen. Info-avonden door Frank Vandenbroucke, volksvertegenwoordiger; Roger Brugmans. Zichem, ma. 9 november ’87 om 20u., Café Bij Flor, Markt, Frank Vandenbroucke. Waanrode, do. 12 november ’87 om 20u., Cultureel Centrum, Roger Brugmans en Frank Vandenbroucke. Diest, ma. 16 november ’87 om 20u., Volkshuis, Roger Brugmans en Frank Vandenbroucke. Molenstede, di. 17 november ’87 om 20u., “Het Molenhuis”, Roger Brugmans en Frank Vandenbroucke. Schaffen, wo. 18 november ’87 om 20u., Ontmoetingscentrum “Scaffnis”, Hubertusplein, Roger Brugmans en Frank Vandenbroucke. Scherpenheuvel, do. 19 november ’87 om 20u., De Groene Jaeger, Frank Vandenbroucke. Molenbeek-Wersbeek, vrij. 20 november ’87 om 20u., Voetbalkantine “De Schakel”, Frank Vandenbroucke. Bekkevoort, ma. 23 november ’87 om 20u., kantine van V.C. Bekkevoort, Frank Vandenbroucke. SP kanton Diest. Verantw. uitg.: Wouter Steenhaut, Parelsberg 16, 3290 Diest. Tel. 013/33.44.50. Ontw. Het Vitalisme v.z.w., Tervuursestwg. 49 – B 3030 Leuven. Tel. 016/20.42.52."