fo009809: N.S.J.V. - Volk en Staat
"Zwart-witfoto van het bezoek van Jef François aan het jongerenkwartier van de NSJV tijdens de Tweede Wereldoorlog. Opschrift achteraan: 'SS. Untersturmfuhrer François op het jongerenkwartier der N.S.J.V. Kommandant François, Untersturmfuhrer bij het Vlaamsch Legioen, verblijft met verlof in ons land. Hij hield er aan een bezoek te brengen aan het jongerenkwartier der N.S.J.V. om uiting te geven aan zijn sympathie voor de jeugdorganisatie. We zien hier kommandant François met naast hem stafoverste Poppe, links den dienstleider der kaderscholen en rechts den chef van het jongerenkwartier. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"