Tweede Europese conferentie voor duurzame steden en dorpen, en aansluitend : "Global cities " - Juffermans, Jan; Sikken, Werner (Amsterdam: NCDO, 1996)
"Opgesteld door: Jan Juffermans en Werner Sikken Lissabon 5-9 oktober 1996"