Nieuwe Jeugd : nationaal orgaan der Geunifieerde Socialistische Jonge Wacht (Brussel: NFGSJW; Gent: VJ)
"Wijziging ondertitel: 24 dec 1944: Nationaal orgaan van Volksjeugd(1947)01: Orgaan voor de Belgische Jeugd1949:: Strijdorgaan van de werkende en studerende jeugd uitgegeven door Volksjeugdsep 1950: halfmaandelijks strijdorgaan van de jeugd, uitgegeven door Volksjeugdmei 1951: maandelijks strijdorgaan van de jeugd, uitgegeven door Volksjeugdnov 1955: uitgave van de Volksjeugd van BelgiëWijziging ondertitel: 01(1944) 7: Nationaal orgaan van VolksjeugdNieuwe reeks verschijnt vanaf november 1955Doorlopende nummering 1950-1955Periodiciteit: 29 okt 1944: wekelijks1945: tweewekelijks1949: maandelijkssep 1950: halfmaandelijksmei 1951: maandelijksVanaf 1953: onregelmatig"