fo034918: BBL / landbouw
"Zwart-witfoto van de westelijke helling van het plateau van Kanne-Caester. Dit deel werd op 28 november 1978 geklasseerd (als landbouwgrond ?), cementbedrijven CBR en ENCI willen ook dit gebied afgraven, jaren 1970-1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"