pk000967: Rudolf Rocker en 1915 dans le camp d'internement d'Alexandra Palace - Itinéraire
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend Rudolf Rocker in 1915 in het interneringskamp van Alexandra Palace. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"