149.00229: Dossier van de uitzending op 18/04/1986 - Socialistische Omroep (SOM)
"Collection: Socialistische Omroep Maatschappij (SOM); Biografie: De Socialistische Omroep (SOM) verzorgde voor de socialistische beweging televisie-uitzendingen over allerlei maatschappelijke thema’s. Die programma’s worden uitgezonden op de toenmalige Belgische Radio- en Televisie (BRT) in het kader van de “uitzendingen door derden”. Level of description: File; Series: 149: Archief van Socialistische Omroep (SOM)"