Het reëel bestaande socialisme in West-Europa en de vlucht uit nazi-Duitsland, 1933-1934 : een oefening in private internationale solidariteit - Caestecker, Frank (Bijdragen tot de Eigentijdse Geschiedenis = Cahiers d'Histoire du Temps Présent)
"Frank Caestecker"