te001619: Gevangen - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van 13 mei 1974. Tekening uit twee delen, bovenste deel toont een zwarte man tussen bamboestokken en daarnaast een man met geweer. De tekening daaronder zie je dezelfde zwarte man maar achter tralies, de man met het geweer wandelt weg. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"