fo009827: Tentoonstelling Pierre De Soete - P.P.T
"Zwart-witfoto van de opening van de tentoonstelling van beeldhouwer Pierre De Soete met o.a. Jules Destrée, Pierre De Soete en minister Bovesse. Opschrift achteraan: Exposition Pierre De Soete. Mr le Ministre Bovesse a inauguré cet après midi, l'exposition du sculpteur P. De Soete. Voici le Ministre entouré de MM Destré (sic) De Soete etc. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"